Hava Durumu

Akhisar'ı aş da gel kurbanın olam!

Bursaspor Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Akhisar Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak ve Bein Sports-1'den canlı yayınlanacak mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2018 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2018 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akhisar'ı aş da gel kurbanın olam!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Bursaspor deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Süper Lig hakemi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Yusuf Bozdoğan yapacak olurken Abdülkadir Bitigen ise dördüncü hakem olarak görev alacak. 12 hafta sonunda sadece 13 puan toplayan ve dün Erzurumspor ve Alanya'nın kazanmasıyla ateş hattına bir adım daha yaklaşan Yeşil Beyazlılar, Akhisar deplasmanında 3 puan istiyor.

İki takım Süper Lig'de şu ana dek 12 kez karşılaştı. Bu mücadelelerin 5'ini Akhisarspor, 3'ünü ise Bursaspor kazandı. Diğer 4 karşılaşmada ise taraflar puanları paylaştı. Yeşil Beyazlılar Manisa'da ise rakibini yenmekte zorlanıyor. Akhisarspor deplasmanına lig ve kupada toplam 8 kez çıkan Timsah, bu mücadelelerin yalnızca birini kazandı, diğer maçlardan 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bursaspor, son maçlarda da rakibini yenmekte güçlük çekiyor. Son oynanan 6 maçta yalnızca bir kez üç puana uzanan Bursaspor, bir beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Timsah Manisa'da da son 6 ma-çında sadece 1 kez kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.