Hava Durumu

Akil insanlar heyeti haftaya Bursa’da

Terör sorununa çözüm süreci için gündeme getirilen ve oluşması sağlanan akil insan heyetleri, kentlerin nabzını tutuyor. Marmara’nın heyeti, İstanbul’la başlangıcın ardından, yarın Kocaeli’nde olacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2013 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2013 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akil insanlar heyeti haftaya Bursa’da

Bursa Hakimiyet Gazetesi yazarı Serkan İnceoğlu Akil İnsanlar Marmara heyetinin Bursa buluşmasının tarihini ve içeriğini konu alan yazıyı kaleme aldı.

İşte İnceoğlu'nun o yazısı:

Bursa buluşması, önümüzdeki hafta yapılacak! Günü, birkaç gün içerisinde netleşecek. Nisanın 24’ü veya 25’i konuşuluyor.
Bölgesel başkanlığı yürüten Deniz Ülke Arıboğan’la iletişim kurduk. Ve Bursa açısından,  merak edilen bazı hususlara odaklandık.
Arıboğan, ülke nüfusunun yarısının yaşadığı coğrafi bölge için sistemli çalışıldığını belirtiyor.
İstanbul’la edinilen ilk izlenimi sorduk. Öncelikle “ İnsanların çoğunluğu barışma fikrini destekliyor ancak süreçle ilgili endişelerin varlığı da inkâr edilemez.” diyor.
Sözlerinin devamında, “Hem sabotaj endişesi, hem de ‘Gizli bir pazarlık durumu mu var’ kaygısı taşıyan gruplar bulunuyor. Nihai noktada bütün bu endişe ve umutları derli toplu olarak Meclis’te grubu bulunan ve bulunmayan tüm siyasi partilere ulaştırmak arzusundayız. Bence önemli bir sosyal araştırma projesi yürütüyoruz.” şeklinde konuşuyor.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.