Hava Durumu

Akıma uyan Öz, kırmızı elbise giyip dans etti

Geçtiğimiz haftalarda karantinada olan insanlara bol bol cinsel ilişkiye girin diye öneride bulunarak gündeme gelen Mehmet Öz, bu sefer TikTok için çektiği dans videosuyla gündeme geldi. Jenna Bush Hager ile video çeken Öz, kırmızı kadın elbisesi giyerek dans etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akıma uyan Öz, kırmızı elbise giyip dans etti

Koronavirüsün yayılmasıyla evlerinde olan insanlara "Bol bol cinsel ilişkiye girin" tavsiyesinde bulunan dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, TikTok uygulaması için çektiği video ile izleyenleri güldürmeyi başardı.

ELBİSE GİYİP DANS ETTİ

Salgın nedeniyle evlerine kapanan vatandaşlar Instagram'ın ardından TikTok uygulamasına merak sardı. Kısa sürede binlerce kişinin hesap açtığı uygulamaya Mehmet Öz de dahil oldu. ABD'de yaşayan başarılı isim, geçtiğimiz günlerde Today Show'a konuk oldu. Öz, program sonrası kulise geçerek Jenna Bush Hager ile bir TikTok videosu çekti. Ünlü doktor videonun sonunda kırmızı bir elbise giyerek dans edince izleyenler şaşıp kaldı.

"PARTNERİYLE EVDE OLANLAR CİNSEL İLİŞKİYE GİRSİN"

Koronavirüsten korunmak için kendilerini evlerinde karantinaya alan kişilere tavsiyelerde bulunan Mehmet Öz, "Partneriyle evde karantinada olanlar için en iyi çözüm cinsel ilişki. Ömrü uzatır, ilgiyi artırır, aranızdaki hikayeleri çoğaltır, belki bebek yaparsınız. Her durumda birbirinizin sinirini yıpratmaktan daha çok işe yarar" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.