Hava Durumu

Alanya kazandı Gençler tepetaklak

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Aytemiz Alanya-spor deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup edip nefes alırken, Gençlerbirliği deplasmanda Sivasspor'a 1-0 kaybetti ve kümede kalma şansını zora soktu.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alanya kazandı Gençler tepetaklak

ALANYA 35 YAPTI

Bu hafta Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta karşılaşmaları oynanırken küme düşme hattındaki takımların mücadelesi adeta nefesleri kesiyor. Dün oynanan maçlarda geçtiğimiz hafta aldığı Galatasaray mağlubiyetiyle hayal kırıklığı yaşayan Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti ve 35 puana yükselip biraz olsun nefes aldı. Alanya ekibine galibiyeti getiren golleri ise 46. dakikada Efecan Karaca ve 89. dakikada penaltıdan Douglas kaydetti. 44 puanda kalan Kayserispor'un tek golü ise 77. dakikada Fernando Boldrin'den geldi.

MUCİZEYE BIRAKTI

Dün oynanan ve hem kümede kalma hem de ligde 5. sırayı alıp Avrupa kupalarına katılma yarışını yakından ilgilendiren diğer mücadelede Demir Grup Sivasspor, sahasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek Avrupa iddiasını sürdürürken rakibini adeta ateşe attı. Kırmızı Beyazlılar'a galibiyeti getiren golü 18. dakikada Hakan Arslan kaydetti. Ligde bitime 3 hafta kala 30 puanda 17. sırada kalan Ümit Özat'ın talebeleri ise kümede kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.