Hava Durumu

Ali Ay'a 3 şok birden!

Bursaspor'daki başkanlık görevi dün itibariyle sona eren Ali Ay genel kurulda üç şok birden yaşadı. Ali Ay, hem ibra edilmedi, hem disiplin kuruluna sevk edildi hem de aldığı temlik kararları iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2019 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay'a 3 şok birden!

HABER | Samet ZİNCİROĞULLARI

Genel kurul üyeleri Yeşil Beyazlı kulübün eski başkanına görülmemiş bir fatura kesti.

KONGREYE KATILMADI

Bursaspor'da dün yapılan olağanüstü genel kurula katılan delegelerin hepsi takımın küme düşmesinde baş sorumlu olarak gösterdikleri eski başkan Ali Ay ve yönetimini eleştiri yağmuruna tuttu. Ali Ay ve ekibinden genel kurula sadece basketbol takımı ile şampiyonluk yaşayan Sezer Sezgin kong-reye katıldı. Kendisi de dahil yönetimden başka gelen olmadığı için faaliyet ile mali raporun okunması genel kurul divan başkanlığına kaldı. Kongreye katılmayan Ali Ay kürsüye çıkan tüm konuşmacılardan ağır eleştiri alırken, üç şok birden yaşadı.

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Ali Ay öncelikle idari ve mali olarak oybirliği ile ibra edilmedi. Bunun yanı sıra Ali Ay ile fabrikasında da müdürlük görevinde bulunan kongre üyesi Cemil Parlakay genel kurulun oybirliği ile aldığı karar sonrası disiplin kuruluna sevk edildi. Ali Ay'a üçüncü şok ise Denetleme Kurulu tarafından verilen önerge sonrasında geldi. Karar defterinde imza altına alınan oyuncuların satışı, Soğanlı'daki benzinlik arazisi, isim hakkı gelirleri, bilet ve passolig gelirlerine konulan temlik, ipotek ve rehin kararları oybirliği ile iptal edildi.

Karar defterinde imza altına alınan oyuncuların satışı, Soğanlı'daki benzinlik arazisi, isim hakkı gelirleri, bilet ve passolig gelirlerine konulan temlik, ipotek ve rehin kararları oybirliği ile iptal edildi.

Ali Ay ile birlikte disiplin kuruluna sevk edilen Cemil Parlakay, olağan mali genel kurulda karıştığı kavga ve kulübe bağışlamadığı ortaya çıkan Çanakkale'deki arsa ile gündeme gelmişti.

MARKAJ GÜNDEMİ BELİRLEYECEK

AS TV'nin ekran klasiği Markaj, Bursaspor'da yine gündemi belirleyecek. Genel kurulun yorumlanacağı ve Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı programa Adem Vural, Erkan Öncel, Le-vent Batur ile Çetin Sabırlı katılacak. Markaj saat 20.30'da başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.