Hava Durumu

Ali Ay Basser'i istedi

Başkan Ali Ay, sportif direktörlük için aklından geçen ismin eski futbolcuları Michael Chretien Basser'in olduğunu açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2017 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2017 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay Basser'i istedi

OLUMLU YANIT ALAMAMIŞTI

Bursaspor'da sportif direktörlük konusunda sürpriz bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. Başkan Ali Ay'ın Ömer Erdoğan'a yaptığı teklif eski kaptanın kariyerine antrenör olarak devam etmek istemesi üzerine karşılık bulmamıştı. Yıldıray Baştürk'e yapılan teklifte de eski milli futbolcunun 'Siz teknik direktörü bulmuş, transferi bir noktaya kadar belirlemişsiniz. Benim Bursaspor'da yapacağım fazla bir şey yok' yanıtını vermesi üzerine bu girişim de sonuçsuz kalmıştı.

ŞİMDİLİK RAFA KALDIRDIM

Başkan Ali Ay dün medya mensuplarıyla yaptığı kısa sohbette sportif direktörlük için aklından geçen ismi paylaştı. Bunun şu an için mümkün olmadığını bildiğini söyleyen Ali Ay, "Aslında benim aklımdan eski futbolcumuz Michael Chretien Basser geçiyordu. bunu epeyce düşündüm. Hocamızın da Fransız olması iyi bir ekibi ortaya çıkaracaktı. Basser hem çok iyi bir insan hem de futbol bilgisi üst düzeyde. Onun futbolculuğa devam etmesi bu düşüncemi rafa kaldırmama neden oldu" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.