Hava Durumu

Ali Ay, Bursa Hakimiyet'e konuştu: Umudumu hiç kaybetmedim

Bursa Hakimiyet'e konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Kötü sonuçlar aldığımız dönemde bile umudumu yitirmedim. Lig'de kalacağız. Önce Akhisar sonra da Erzurumspor'la oynayacağımız maçları kazanacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2019 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2019 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay, Bursa Hakimiyet'e konuştu: Umudumu hiç kaybetmedim

HABER I Süha GÜRSOY

Bursaspor Başkanı Ali Ay, yarın oynanacak Akhisarspor maçı öncesi Bursa Hakimiyet'e konuştu. Takımın içinde bulunduğu durum ve ligdeki konumu hakkındaki görüşlerini dile getiren Ali Ay, sözlerine "Ben hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadım" diyerek başladı. Yeşil Beyazlı kulübün başkanı, "Kötü oynadığımız, kötü sonuçlar aldığımız günlerde ben de elbette taraftarımız gibi kahroldum. Ama bu sonuçlar hiçbir zaman beni umutsuzluğa itmedi. Ben her zaman o umudu içimde barındırdım. Belki şu an sıkıntılı bir durumdayız ancak Lig'de kalacağız. Başarılı sonuçları alacağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

POZİTİF BİR HAVA VAR

Arka arkaya oynayacakları Akhisarspor ve Erzurumspor maçlarını final niteliğinde kabul ettiklerini belirten Ali Ay, her iki maçı da kazanmayı arzuladıklarını, özellikle yarın oynanacak Akhisarspor mücadelesinde taraftarlardan tribünü doldurarak takımın yanında olmalarını istedi. Ali Ay takımın durumunu da değerlendirerek, "Oyuncularımızda pozitif bir hava var. Takımımız neşeli. Mesut Hoca yönetiminde gayet sıkı çalışıyorlar. Ben onlara inanıyorum. Bu pozitif hava skorlara da yansıyacaktır. Önceliğimiz Akhisarspor maçı. Yarınki maçı kazanıp, Erzurumspor'la deplasmanda oynayacağımız maça moralli bir şekilde çıkacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.