Hava Durumu

Ali Ay: Dönsünler kendilerine baksınlar

BTSO seçimlerinde AS TV mikrofonlarına konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: Dönsünler kendilerine baksınlar

Antalyaspor stadını gördük

AS TV'nin canlı yayınında Büyükşehir Belediye Stadı'yla ilgili de görüşlerini aktaran Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Stadımızda henüz bitmeyen yerler var. Bununla ilgili başkanımız Alinur Aktaş bize bir söz verdi. En kısa sürede stadımız tamamlanacak. Hatta biz gelecek sezona bitmiş ve tamamen farklı bir stat ile başlayacağız. Geçtiğimiz hafta Antalya Stadı'ndaydık ve oradaki yapılanmayı da gördük. Oradaki dükkanları ne güzel kiraya vermişler kullanıyorlar. Emniyet Müdürümüz ve Valimiz çok sıkı bir şekilde çalışıyor. Stadımızdaki güvenlik duvarı kalktığı zaman biz de orayı yaşanabilir bir hale getireceğiz" diye konuştu.

Yeni yönetimden destek bekliyoruz

BTSO Başkanı İbrahim Burkay'ın kendilerine sürekli destek olduklarını ifade eden Bursaspor Başkanı Ali Ay, seçimden sonra göreve gelen yeni yönetimin de kulübe destek vermesini talep etti. Ali Ay, "İbrahim Burkay başkanımız görevde olduğundan beri bize büyük katkılar sağlıyor. Sezon başında diğer OSB'ler ile görüşerek 12-13 bin kombine satılmasına yardımcı oldular. 12 yıldır tanıdığım bir kardeşim. Bursaspor bizim en büyük markamız. Yeni seçilecek BTSO Yönetim Kurulu'ndan beklentimiz taşın altına ellerini sokmaları ve Bursaspor'a destek olmalarıdır" ifadelerini kullandı.

Dönsünler kendilerine baksınlar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Bursaspor'un şampiyonluğu hakkında kullandığı ifadelere bir kez daha yanıt veren Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Aziz başkan her kötü gidişte ille Bursaspor şampiyonluğunu gündeme getiriyor. Bence çok talihsiz bir açıklama yapmıştı. Artık ben bu konulara cevap da vermek istemiyorum. Çünkü kamuoyu Bursaspor'u biliyor. Bursaspor'un nasıl şampiyon olduğunu biliyor. Dönsünler kendine baksınlar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.