Hava Durumu

Ali Ay: ''En çok ben üzüldüm''

Ali Ay, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ali Ay, "Şans da bizden yana değildi ama gerçekten çok üzüldüm. Artık tüm dikkatimizi lige vereceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay: ''En çok ben üzüldüm''

HABER I Süha GÜRSOY I

PABLO BATALLA İLK MAÇTA SAKATTI

Bursaspor Başkanı Ali Ay Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmeleriyle ilgili olarak Bursa Hakimiyet'e değerlendirmelerde bulundu. Ortaya çıkan sonucun kendilerini çok üzdüğünü belirten Ali Ay, "Bence elenmeyi hak etmedik. Gençlerbirliği ile 3 maç oynadık. Kaç tane pozisyona girdiğimiz ortada. Ama kaç topumuz da direkten döndü. Şans bizden yana değildi. Taraftarımız da üzüldü, hocamız da üzüldü ama en çok ben üzüldüm. Yapacak bir şey yok. Artık tüm dikkatimizi lige vereceğiz" diye konuştu. Teknik direktör Paul Le Guen'e yöneltilen eleştirilere de yanıt veren başkan Ali Ay, "Hocamızın ilk maçta Pablo'ya izin verdiğini söylüyorsunuz. Ama Pablo zaten ilk maçta sakattı. Türkiye'de olsa bile oynayamayacaktı" ifadelerini kullandı.

ZORLUK DERECELERİ YÜKSEK

Süper Lig'de kendilerini zor bir maratonun beklediğinin altını çizen Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Hocamızla sürekli görüşüyoruz. Maçtan sonra da kendisiyle bir de-ğerlendirmede bulunduk. Bundan sonra tüm dikkatimizi lige vereceğiz. Zor bir seri bizi bekliyor. Önce Ba-şakşehir, sonra Alanya ve ardından Beşiktaş maçları var. Hepsinin de zorluk derecesi yüksek. Ama biz takım olarak bu güçlüğün üstesinden gelecek güçteyiz. İlk yarıda üst sıralardaki takımları yenememiştik. Şimdi bunu da başarmak istiyoruz" dedi. Ali Ay pazar günü Başakşehir ile oynanacak maça aynı gün Bursa'da olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet edeceklerini belirterek, "İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız da maça teşrif eder" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.