Hava Durumu

Ali Ay'dan flaş açıklamalar: "Harun ile Aziz'i devre arasında..."

Başkan Ay, "Henüz takımdan gidecekler hakkında bir karar vermedik. Ben kimsenin satılmasını istemiyorum ancak 15-20 Aralık'tan sonra hocamızla görüşüp karar alacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2017 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Ay'dan flaş açıklamalar: "Harun ile Aziz'i devre arasında..."

HABER I Tolga ÖZTAŞ

GÜNDEME GELMEDİ

Süper Lig'in 13. haftasında yarın sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak Bursaspor'da Başkan Ali Ay, dün gündeme dair önemli açıklamlarda bulundu. Takımdaki formda isimlere gösterilen ilgi için Başkan Ay, "Biz devre arası oyuncu gönderme konusunda henüz hiçbir karar vermedik. Çünkü bu işlerin zamanı var. Bizim önceliğimiz lig maçlarımıza konsantre olmak. Ama aralık ayının 15'inden 20'sinden sonra bu konulara ağırlık vereceğiz. İlk olarak Paul Le Guen ile oturup konuşacağız. Gönül ister ki hiçbir oyuncumuzu satmayalım. Neticede Bursaspor başarılı olursa hepimiz başarılı oluyoruz. Ama onu durum gösterecek. Dediğim gibi hocamız ile görüşeceğiz ona göre bir plan program yapacağız" diye konuştu.

3-4 FİRMA İLE GÖRÜŞME

Ali Ay stadyum isim hakkı için de, "Şu anda en büyük önceliğimiz stadyum isim hakkı konusu. Görüştüğümüz 3-4 firma var. 3 tanesi yabancı biri yerli bir firma. İşte fiyatlar veriliyor, karşılığında neler olacak onları konuşuyoruz ama tabii bitmeden bir şey denmiyor. Şu anda en fazla ihtiyacımız olan 2 şey var. Birincisi stat isim hakkının satılması, ikincisi de emlak işi. Yani Bursaspor ancak bu şekilde kurtulabilir. Gökten altın yağsa bize teneke düşüyor. Göreve geldiğimizde Euro 3 lira 15 kuruştu, şu an ise 5 lira civarı. Bu gerçekten bütün kulüplere çok büyük bir sıkıntı getirdi. Allah önce bize sonra bütün kulüplere yardımcı olsun. Ama eninde sonunda biz bu işi başaracağız. Taraftarlarımız rahat olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.