Hava Durumu

Alican anısına anlamlı turnuva

2015 yılında kaybettiğimiz gazeteci Alican Tarakçıoğlu anısına Konsol Oyun Evi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla Play-station Fifa18 turnuvası düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alican anısına anlamlı turnuva

ÖNEMLİ KONUKLAR
2015 yılında kaybettiğimiz gazeteci Alican Tarakçıoğlu anısına Konsol Oyun Evi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla Play-station Fifa18 turnuvası düzenlendi.Yoğun bir katılımın gerçekleştiği organizasyonda BGC Genel Sekreteri Sinan Tunç, aynı zamanda BGC yönetim kurulu üyesi de olan TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi ile genç yaşta aramızdan ayrılan Alican Tarakçıoğlu'nun babası Sefa Tarakçıoğlu da yer aldı.

ÜST SEVİYE HEYECAN
Kuraların çekilmesinin ardından yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Çift maçlı sistemin ardından çeyrek final ve yarı final maçları da çekişmeli anlara sahne olurken, final maçında heyecan üst düzeye çıktı. Uzatmalara giden karşılaşmada rakibini yenmeyi başaran Murad Gülcemal turnuvanın şampiyonu oldu. Gülcemal'e plaketini Alican Tarakçıoğlu'nun babası Sefa Tarakçıoğlu takdim etti. Final maçını kaybederek ikinci olan Gökhan Kanar'a ise başarı plaketini TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.