Hava Durumu

Altepe'ye 'Yılın Başkanı' ödülü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye genelinde yayın yapan ve merkezi Ankara´da bulunan Time Dergisi tarafından ´Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı´ seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2013 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2013 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altepe'ye 'Yılın Başkanı' ödülü

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleriyle gündem oluşturan Time Dergisi, kuruluşunun 10. yılında da Türkiye´ye hizmet edenleri ödüllendirmeyi unutmadı. Dergi okurları, gönderdikleri elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın devlet adamını, siyasetçisini, milletvekillerini, bürokratlarını, valilerini, belediye başkanlarını, işadamlarını, gazetecilerini ve TV muhabirlerini belirledi.

Time Dergisi'nin geleneksel hale getirdiği ödül töreninde, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ödül aldı. Ankara Sürmeli Hotel’de yapılan ödül törenine birçok siyasetçi katıldı. Yapılan oylama sonucunda Başkan Altepe, ´Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı´ ödülüne layık görüldü. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkahı Mehmet Özhaseki de ´Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı´ kategorisinde ödüle layık görülen isimler oldu.

Başkan Altepe, ödül alması nedeniyle başta Time Dergisi okurları olmak üzere kurum yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür etti. Göreve geldiklerinde Türkiye´de Bursa´nın konuşulacağını dile getirdiklerini, bugün de bunun gerçekleştiğini belirten Başkan Altepe, "´Bu dönem Bursa konuşulacak Türkiye´de´ dedik ve yerel yönetimlerde şu anda Bursa konuşuluyor. Tarihi eserlerin restore edilmesinden ulaşım projelerine, sanayi yatırımlarından prestij hizmetlere kadar her alanda, ´Bu bizim görev alanımız içerisinde değildir´ demeden, Bursa için gece-gündüz çalıştık. Buna bağlı olarak bir yandan ulaşılabilir bir il olma yolunda gelişmeler kaydederken, bir yandan da turizm şehri olma yolunda emin adımlarla ilerledik. Yüzde 100 yerli tramvay üretimi, deniz uçağı ve deniz otobüsü seferleriyle Türkiye´de gündem oluşturduk. İnşallah bugüne kadar gösterdiğimiz gelişim, bundan sonra da ivmesini artırarak devam edecek" dedi.

Time Dergisi Haber Koordinatörü Mine Dinçer, her yıl geleneksel hale getirdikleri ödül töreniyle Türkiye´ye hizmet edenleri ödüllendirmek istediklerini ifade etti.
Time Dergisi okurlarının yaptığı oylama sonucuna göre; ´Yılın Devlet Adamı´ ödülüne TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başkanvekili Mehmet Sağlam layık görüldü. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici´ye ´Yılın Siyasetçisi´ ödülü verildi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Enerji Bakanı Taner Yıldız ´Yılın Bakanı´, İzmir Valisi Cahit Kıraç da ´Yılın Valisi´ oldu. Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İstanbul milletvekilleri Abdülkadir Aksu, Mehmet Şandır, Erdal Ak ve İbrahim Yiğit, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, Bolu Milletvekili Fehmi Köpcü, Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş da ´Yılın Milletvekilleri´ kategorisinde ödüle layık görülen isimler oldu.
Ödül töreninin ardından Başkan Altepe, Time Dergisi yöneticileri ve konuk siyasetçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.