Hava Durumu

Aly Malle, Sivasspor'a transfer oldu!

Balıkesirspor formasıyla sergilediği başarılı performans sonrası Trabzonspor'un da transfer gündemine gelen Malili kanat oyuncusu Aly Malle, Sivasspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aly Malle, Sivasspor'a transfer oldu!

Geride bıraktığımız sezonda TFF 1. Lig'de Balıkesirspor forması giyen ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Malili oyuncu Aly Malle'nin yeni adresi Sivasspor oldu. Trabzonspor'un da transfer gündeminde yer alan ve hatta öncesinde prensip anlaşmasına varıldığı iddia edilen Malle, Sivasspor'a transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Udinese'den kiralık olarak Balıkesirspor forması giyen ve 26 maçta 6 gol, 3 asistlik performansıyla öne çıkan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın da talebi üzerinde kadroya katıldı.

Udinese'den kiralık geldiği Balıkesirspor'un yaz aylarında bonservisi ile kadrosuna kattığı oyuncunun Sivasspor'a transferi ile ne kadar bonservis ücreti elde edeceği henüz belli olmadı. 22 yaşındaki oyuncu kariyerinde daha önce Watford, Recre Granada, Udinese, Lorca, Grasshoppers ve Balıkesirspor kadrolarında yer almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.