Hava Durumu

Amerika'nın Sesi'nden kızdıran paylaşım

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik başlatmayı planladığı harekatla ilgili olarak küstah bir açıklama yaptı. Trump, 'Türkiye'nin sınırları aşan bir şey yapması halinde, ekonomisini tamamen yok edeceğini' söyledi. Amerika'nın Sesi ABD Başkanı'nın bu açıklamasını manşete küstah bir fotoğrafla taşıdı. Amerika'nın Sesi'nin kasıtlı fotoğraf seçimi sosyal medyada büyük tepki topladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2019 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2019 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amerika'nın Sesi'nden kızdıran paylaşım

Trump Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, benim büyük ve emsalsiz bilgeliğimle sınırları aşmak olarak değerlendirdiğim bir şey yaparsa, Türk ekonomisini yıkıp ve yok edeceğim (daha önce yaptım)" ifadelerini kullandı.

Türkler, Avrupalılar ve diğerleriyle birlikte, yakalanan IŞİD savaşçılarına ve ailelerine göz kulak olmalılar. ABD, herhangi bir kişinin tahmin edebileceğinden çok daha fazlasını yaptı, IŞİD halifeliğinin yüzde 100'ünü ele geçirmek de buna dahil. Şimdi ABD'nin kendi topraklarını koruma zamanı. Şimdi bölgede diğerlerinin, ki bunların bazılarının refah seviyesi çok yüksek, topraklarını korumasının zamanı geldi. ABD ÇOK BÜYÜK!"

Trump'ın bu küstah açıklamaları kadar, Amerika'nın Sesi'nin bu haberi manşete taşıdığı fotoğraf da büyük tepki çekti.

Manşette kullanılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kötü kösteren kasıtlı fotoğraf seçimine tepki gösteren çok sayıda mesaj paylaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.