Hava Durumu

Amputeye yeni yıldızlar

Bursa Ampute Gücü’nde milli futbolcu Özgürhan Yıldız’ın yanı sıra 12 yaşındaki geç yetenekler Ramazan Bülbül ve Sergen Yağlı dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 05:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 05:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Amputeye yeni yıldızlar
Ampute Futbol 1. Lig 2. Grup ekiplerinden Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü, 5. hafta mücadelesinde 4 Aralık Pazar günü Şanlıurfa Engelliler’i konuk edecek. Mihraplı’daki Bursa Büyükşehir Belediyesi tesislerinde haftada 3 gün yaptığı antrenmanlarla çalışmalarını sürdüren Timsahlar, genç yetenekleriyle de dikkat çekerken, milli futbolcu Özgürhan Yıldız’ın yanı sıra takımın geç yetenekleri Ramazan Bülbül ve Sergen Yağlı gelecek için umut vaat ediyor. 

KUZU: DESTEK BEKLİYORUZ

Takım kaptanları Muzaffer Uçaner ve Ramiz Yeşilkurt  idaresinde uzun vadede Süper Lig’i hedefleyen Yeşil Beyazlılar’da Başkan Faruk Kuzu, iki sezondur çözüme kavuşmayan lokal sorunu için destek çağrısını yeniledi. Amaçlarının Türk sporuna katkı vermek olduğuna vurgu yapan Kuzu, “Bursa’nın bu branştaki tek temsilcisi olarak daha fazla destek bekliyoruz. 12 yaşında pırıl pırıl olan genç oyuncularımızın heyecanına ortak oluyoruz. Bu kardeşlerimizi Milli Takım’a göndermek bizlere gurur veriyor” dedi. 



Bursa Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü Başkanı Faruk Kuzu ve genç yeteneklerden Ramazan Bülbül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde AS TV’nin konuğu oldu. Sönmez Medya spikeri Aylin Tekir ve Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç’in hazırladığı “Engel sizsiniz” programı 4 Aralık Pazar günü saat 20.00’de AS TV ekranlarında olacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.