Hava Durumu

Antalya'da bir gülen adam

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın Antalya kampında oyuncularının gösterdiği performans nedeniyle yüzünden gülümseme eksik olmuyor

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2019 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2019 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'da bir gülen adam

FUTBOLCULAR TAM NOT ALDI

Bursaspor'un Antalya kampında 4'üncü gün geride kalırken, Yeşil Beyazlı kramponlar şu ana kadar gösterdikleri performansla teknik direktör Samet Aybaba'dan tam not aldı. Gençler ve tecrübelilerin büyük bir uyum içinde çalışması deneyimli teknik adamı fazlasıyla memnun etti. Bu durum objektiflere de yansıdı. Genellikle renk vermeyen yapısıyla bilinen Samet Aybaba Antalya kampında bu kez oyuncuların çalışmasını görünce gülümserken foto muhabirlerinin objektifine takıldı.

BİZ DE OLCAY ŞAHAN'I ALMAYIZ

Bu durumu sorduğumuz Samet Aybaba, "Sezon başında bir sıkıntı vardı. O nedenle futbolcularım da ben de daha gergindik. Şimdi bu durum ortadan kalktı, herkese bir huzur geldi" dedi. Her şeyin planlı bir şekilde gitmesi için çalıştıklarını söyleyen Samet Aybaba, "Siz bize transferleri soruyorsunuz. Mesela Olcay Şahan yıllık 2.2 milyon Euro alıyor. Bu parayı vermeyiz. Altını o kabul eder mi? Takıma doğrudan katkı koyacak oyuncu alacağız. Olcay bize katkı vermeyecekse biz de almayız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.