Hava Durumu

Arabayatağı farka koştu

Mavi Beyazlılar, Yıldırım Belediyespor'u Burak, Sami ve Arif'in (3) golleriyle yenerek zirveye yerleşti. Arabayatağı pazar günü 1 puan alması halinde hedefine ulaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2017 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arabayatağı farka koştu

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

U-13 Elit Yaş Ligi play-off 2. hafta maçında Arabayatağıspor, Yıldırım Belediyespor'u 5-0 mağlup etti. Atıcılar-2 Sahası'nda oynanan maça çok etkili başlayan Mavi Beyazlılar aradığı golü 22. dakikada Burak ile bularak 1-0 öne geçti. Golden sonra daha etkili oynayan Arabayatağıspor 28'de Sami'nin golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. 29'da bu kez sahneye Arif çıktı ve Mavi Beyazlılar soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Arabayatağıspor, 38. dakikada Arif'in kaydettiği şık golle durumu 4-0'a getirdi. Günün yıldızı Arif, 44'te bir kez daha sahne aldı ve Mavi Beyazlılar sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla maçlarını tamamlayan Yıldırım Belediye 1 puanda kalırken, Arabayatağı ise 3 puanla zirveye çıktı. Mavi Beyazlılar pazar günü Yeşil Bursa ile oynadığı maçtan 1 puan çıkarması halinde adını U-13 Türkiye Şampiyonası'na yazdıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.