Hava Durumu

Arınç'tan flaş açıklamalar! Hakan Fidan yakında...

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamada bulunuyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hakan Fidan'ın adaylığını geri çekmesiyle ilgili "Sayın Başbakanımız Hakan Fidan'ı tekrar MİT Müsteşarı olarak görevlendirmiştir. Yakında görevine başlayacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2015 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2015 20:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arınç'tan flaş açıklamalar! Hakan Fidan yakında...
Arınç'ın açıklamalarından satır başları;

Ali Babacan ekonomik gelişmeler hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Ukrayna'ya gidecek.

SORU-CEVAP

F-4 KAZALARI

Bildiğiniz gibi 24 Şubat 2015'te Malaya'da ve daha sonra Konya'da uçaklar düştü.

Sunulan konu tamamen teknik bir konu. Sadece bilgi karmaşasını gidermek için bir şeyler söylemek istiyorum. Konya'da uçağımız düştü 2 pilotumuz şehit oldu.Konya ve Malatya'da düşen uçaklar birbirinden farklı.Teknik açıdan farklı uçakların kazası söz konusu.  Rutin olarak kontrolleri her zaman yapılmakta.Modernize edilen uçakların 2020'ye kadar envanterde kullanılması devam edecektir.

Şu ana kadar 60 uçak hizmet dışına çıkmıştır. En az kaza sayısı Türkiye'dedir. Şükürler olsun ki bu uçaklarımızı kullanan pilotlarımız deneyimli pilotlardır. Kaza kırım raporu yaklaşık 70 sayfa. Asıl sebebi ve sonucu araştırmaların sonucunda ortaya çıkacaktır.

HAKAN FİDAN

Hakan Fidan'ın adaylıktan çekilmesi;

Son günlerde en çok konuşulan ve sorulan isimlerden birisi bu. Aday olduktan sonra bir daha konuşmayacağız diye düşünmüştük.Adaylığı konusunda ilk haberdar olan benim. Sayın Fidan MİT müsteşarlığında fevkalade başarılı olmuş bir isimdir.

Sayın Fidan bugün aday adaylığından vazgeçtiğini sayın Başbakanımıza iletmiştir.Başbakanımız da sayın Cumhurbaşkanımıza iletmişlerdir.

Tekrardan MİT müsteşarlığında görevlendirilmiştir ve onay verilmiştir.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ

Cumhurbaşkanı da eksiği var fazlası yok dedi. Süreçte ikinci bölüm bitti şimdi üçüncü bölüm başlayacak. Bazı partiler gensorular vermek üzere Meclis'i oyalamaya çalışıyorlar. Yapılan iş doğrudur ve yapılacaktır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.