Hava Durumu

Arkadaşlarını bıçaklamıştı... Kendini böyle savundu

Kadıköy'de, tartıştığı arkadaşları Erdoğan Altunbaş (55) ve Sercan Osmanoğlu'nu (38) 29 Nisan'da para yüzünden çıkan tartışma sırasında bıçakla yaraladığı gerekçesiyle hakkında 2 yıl 1 aydan 9 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçeli eski milli futbolcu Erdi Demir (53) ilk duruşmada "Beni darp ettiler. Yere düştüm. Bu sırada elimde bulunan bıçağın üzerine düştüler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arkadaşlarını bıçaklamıştı... Kendini böyle savundu

Anadolu 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, müşteki sanık Erdi Demirve avukatı Ali Mahir Başarır ile diğer müşteki sanıklar Erdoğan Altunbaş ve Sercan Osmanoğlu katıldı.

BIÇAĞI GELİŞİGÜZEL SALLAMADIM

2 yıl 1 aydan 9 yıl 2 aya kadar hapsi istenen Erdi Demir savunmasında şunları söyledi: "Olay tarihinden 6 ay önce sanıklar tarafından tehdit edilmeye başlanmıştım. Olay günü de eşimle birlikte sahilde kitap okuduktan sonra eşimi gönderdim. Arkadaşlarla mangal yapacaktık. Bu sırada karşı masada oturan diğer sanıklarla konuşmaya gittim. Oturmuş içki içiyorlardı. Ben para konusunu gündeme getirerek, 'Siz yarın öbür gün para için birbirinizi vurursunuz' dedim. Bunun üzerine bana saldırdılar. Üzerime çullandıklarından yere düştüm.

Bu sırada, amatör bir avcı, balıkçı ve dağ bisikletçisi olmam nedeniyle sırt çantamda taşıdığım avcı bıçağını çıkarmaya çalıştım. Kendimi korumak amacıyla böyle bir davranışta bulundum. Üzerime çullandıkları için düştüğümde elimde bulunan avcı bıçağının üzerine düşerek yaralanmış olabilirler. Bu bıçağı gelişi güzel sağa sola salamadım. Ben olaydan sonra hastaneye kendimi zor attım. Beyin travması geçirme riskim vardı. Sabaha kadar müşahade altında kaldım. Suçsuzum ve beraatimi istiyorum. Kendilerinden de şikayetçiyim."

PARA İÇİN BİRBİRİNİZİ HARCARSINIZ

Haklarında 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istenen müşteki sanıklar Sercan Osmanoğlu ve Erdoğan Altunbaş ise, daha önce arkadaş oldukları Erdi Demir ile olan arkadaşlıklarını bitirmek istedikleri için bunu içine sindiremediğini ve kendilerine bulaşmak istediğini, olay günü de yanlarına gelerek, 'Şimdi buraya 100 lira atacağım, para için birbirinizi harcarsınız' deyince kendisini ittirdiklerini, bunun üzerine Erdi Demir'in de bıçakla kendilerine saldırdığını belirterek şikayetçi oldular.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.