Hava Durumu

Aroune Kone transferiyle iligi net bir şey yok

BURSASPOR Teknik Direktörü Hikmet Karaman transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Karaman, "Wigan Atletic'te forma giyen Fildişi Sahilli Aroune Kone transferiyle iligi henüz net bir şey yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aroune Kone transferiyle iligi net bir şey yok

Teknik direktör Hikmet Karaman Premier Lig’de küme düşen Wigan Athletic’te forma giyen Fildişi Sahilli forvet Arouna Kone ile yaptığı görüşmenin ardından takımın kamp yapacağı Avusturya Seefeld'e geçti.

Karaman burada antrenman sahaları ve takımın konaklayacağı otel ile ilgili incelemede bulundu. Hikmet Karaman, şu anda Kone transferiyle ilgili netleşen bir durumun olmadığını söyledi. Mevcut yönetim kurulunun talimatıyla transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Hikmet Karaman, "Şu anda net bir şey yok. Yönetim kurulumuzun talimatıyla çalışmaları yapıyoruz. Bursa'ya döndüğümüzde raporumuzu paylaşacağız. Şu anda da kamp yapmayı düşündüğümüz bölgede inceleme yapıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Bursaspor'da, 20 Haziran'da Özlüce Tesisleri'nde yapılacak ilk etap çalışmalarının ardından 1 Temmuz'da Avusturya'ya gidilmesi planlandığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.