Hava Durumu

Aşırı hız faciası:1 ölü,7 yaralı

GAZİANTEP'te, havaalanı yolunda aşırı hız yapan sürücünün kullandığı minibüs, önünde giden otomobile çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aşırı hız faciası:1 ölü,7 yaralı

Kaza, saat 17.30 sıralarında Gaziantep- Oğuzeli karayolunun 13'üncü kilometresinde meydana geldi. Havaalanına PTT'nin kargolarını taşıyan 30 yaşındaki Fevzi Ermeci yönetimindeki 27 RT 141 plakalı minibüs, Oğuzeli Kavşağı yakınlarında önünde seyreden ve kendisi gibi havaalanına giden 28 yaşındaki Şeyma Erbilici yönetimindeki 27 PH 717 plakalı otomobile arkadan çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil ve minibüs yol kenarına savruldu.

Çarpışmanın ardından yoldan geçenler, hurdaya dönen otomobil ve minibüste bulunanların yardımına koşup, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Otomobilden çıkarılan yaralılar yola yatarak ambulansın gelmesini beklerken, yakınlarının sağlık durumlarına ilişkin vatandaşlardan bilgi almaya çalıştı. İhbarın ardından gelen sağlık görevlileri ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralı sürücüler Fevzi Ermenci ve Şeyma Erbilci ile Aydın Ermenci (29), Münecciye Erbilci (49), Ayşegül Erbilci (33), Salih Erbilci (11), Medine Erbilici (8) ve Bünyamin Şahin'i (31) ambulanslar ile Şehitkamil ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavilerine başlanılan yaralılardan Münecciye Erbilci, 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından trafiğe kapanan yol, minibüs ve otomobilin çekici ile kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Öte yandan kaza yapan otomobilin sürücüsü Şeyma Erbilici'nin kısa süre önce nişanlandığı Bünyamin Şahin'i İstanbul'a uğurlamak için Gaziantep Havaalanı'na götürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.