Hava Durumu

Aştık yine aşarız

Kaptan Batalla'dan sonra Yeşil Beyazlı takımdaki eski futbolcular taşın altına elini koydu. Kritik maçın önemini yenilere aktaran eskiler, bu zor durumu aşmanın kendi ellerinde olduğuna vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aştık yine aşarız

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi seferberlik ilan edilirken, sadece başkan Ali Ay ve teknik direktör Paul Le Guen değil, takımın tecrübeli isimleri de kolları sıvadı. Yaşanan sürecin hasarsız atlatılması için oyuncular kendi aralarında toplantılar yapmaya başladı. Önceki gün kaptan Pablo Martin Batalla takım arkadaşlarını toplamış ve "Biz geçen yıl da bu sıkıntıları yaşamıştık. Birlik içinde sorunları aşmasını başardık" şeklinde motive edici cümleler kullanmıştı. Pablo Martin Batalla'nın ardından diğer futbolcular da devreye girdi.

Takımda geçen yıl da oynayan Harun Tekin, Aziz Behich, genç Ertuğrul Esroy ve Ricardo Faty'nin takım arkadaşlarıyla birebir toplantılar gerçekleştirdikleri bildirildi. Beşiktaş maçının camia için taşıdığı öneme vurgu yapan oyuncuların bu yıl yeni oynayan futbolculara, "Bu sıkıntılar bizim için ilk değil. Son da olmayacak. Beşiktaş maçları Bursaspor için farklı anlamlar taşır. Burada önemli olan iyi mücadele etmek ve kazanmayı başarmak. Biz bu zorlukları aştık yine de aşarız. Yeter ki birbirimize inanalım ve tek yumruk olalım" dedikleri belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.