Hava Durumu

Ata Demirer: Bursa filmi içimde büyüyor

Ata Demirer, senaryosunu yazdığı "Olanlar Oldu" filminin Bursa galasında; doğup büyüdüğü şehre dair yapacağı filmin fikir aşamasında, önemli bir yol katettiğini müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 06:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2017 06:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ata Demirer: Bursa filmi içimde büyüyor

"Olanlar Oldu" filminin Bursa özel gösterimi, Ata Demirer, Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Seda Güven, Ülkü Duru ve yönetmen Hakan Algül'ün katılımıyla Korupark'ta gerçekleşirken Bursalı komedyen Ata Demirer, hemşehrilerinin sevineceği açıklamalar yaptı.

Daha önce Bursa ile ilgili film yapacağı yönünde düşünceleri olduğu hatırlatılan Demirer, "Evet elbette yapacağım. Şimdilik içimde büyütüyorum, Bursa'ya dair filmim mutlaka olacak" dedi.

GAZİNO TADİLATA TAKILDI

Ata Demirer Gazinosu adı altında muhteşem gösterilere imza atan ünlü komedyen, gösterinin Bursa'ya gelip gelmeyeceği konusuna da açıklık getirdi.

Demirer, "Aslında geçtiğimiz yaz geliyorduk. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra erteledik. Ondan sonra da Kültürpark Açıkhava'da tadilat başladı. Orası bitince gösterimizi seve seve Bursa'ya getireceğim" diyerek ikinci müjdesini de vermiş oldu. (Özge TEZCAN - Muharrem VURUCULAR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.