Hava Durumu

Ataberk Dadakdeniz: Düştüysek kalkarız

Bursaspor kalecisi Ataberk Dadakdeniz, Akhisarspor maçında sergilediği performansla takımı ayakta tuttu. Maçta bir penaltıyı kurtaran genç eldiven kötü gidişin izlerini sildiklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ataberk Dadakdeniz: Düştüysek kalkarız

Akhisar galibiyetinin mimarlarından Ataberk Dadakdeniz'den camiaya mesaj var

PENALTIYI KURTARDI

Akhisarspor karşısında elde ettiği 3-2'lik skorla ligde 6 maç sonra üç puanla tanışan Bursaspor'da oyuncular büyük mutluluk yaşarken, takımı ayakta tutan isimlerin başında Ataberk Dadakdeniz geldi. Maçta iyi bir performans sergileyen 21 yaşındaki futbolu, Bursaspor'dan eski takım arkadaşı Dzon Delarge'ın kullandığı penaltıyı kurtararak farkın daha da açılmasını önledi. Ataberk Dadakdeniz maçtan sonra kısa açıklamada bulundu.

YENİDEN BAŞLIYORUZ

Sosyal medya hesabından paylaştığı 'Düştüysek kalkarız' sözlerinin yer aldığı şarkıyla son haftalarda yaşanan kötü gidişin izlerini sildiklerini dile getiren genç eldiven ayrıca 'Yeniden başlıyoruz' ifadelerini kullandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ataberk Dadakdeniz'in geleceği şu an için belirsizliğini koruyor. Bursaspor'da kalmak istediğini her fırsatta dile getiren genç eldiven konusunda yönetimin atacağı adım merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.