Hava Durumu

Avrupa Sultanı

İlk maçta yendiği Stiinta Bacau'yu rövanş karşılaşmasında da devirmeyi başaran Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa'da tur atlayarak büyük sevinç yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 04:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 04:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa Sultanı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup 1. tur rövanş mücadelesinde Romanya'nın Stiinta Bacau takımını konuk etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmaya deplasmanda aldığı 3-1'lik galibiyetin avantajıyla çıkan Yeşil Beyazlılar, ilk sayısını Joycinha ile buldu. Fatma ve Ivana ile sayılar bularak ilk teknik molaya 8-7 üstün giren, İpek ve Dora Horvath'ın da skora katkı yapmasıyla arayı açan Bursa temsilcisi, ikinci teknik molasını da 16-11 önde geçtiği seti 25-15 kazanarak 1-0 üstünlüğü sağladı.

GENÇLER ŞANS BULDU

İpek Soroğlu'nun etkili olduğu ikinci sette birinci teknik molayı 8-4, ikinci teknik molayı 16-15 önde geçen temsilcimiz, setten 25-17 galip ayrılarak tur biletini cebine koydu: 2-0. Üçüncü sette Belçikalı Başantrenör Jan De Brandt genç ve yedek oyunculara şans verirken, Büyükşehir'in Sultanları bu seti 18-25 kaybedince skor 2-1'e geldi. Ancak dördüncü sette geriden gelerek ilk teknik molaya 8-7 önde giren Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci teknik molasını da 16-12 üstün kapattığı seti 25-23 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrıldı ve adını 2. tura yazdırdı.

Rakip 17 Ocak'ta belli olacak

Stiinta Bacau'yu eleyerek CEV Challenge Cup'ta adını 2. tura yazdıran Büyükşehir'in Sultanları'nın bu turdaki rakibi 17 Ocak 2017 tarihinde belli olacak. Yeşil Beyazlılar, Holding Graz-Slavia Bratislava eşleşmesinin kazananıyla kozlarını paylaşacak. İki ekip arasında oynanan ilk maçı Slovak temsilcisi Slavia Bratislava evinde 3-1 kazanmıştı. (Ozan DEMİR'in haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.