Hava Durumu

Ayakta alkışlandı

Beşiktaş maçında yaptığı kurtarışlarla takımını sırtlayan Bursaspor kalecisi Harun Tekin, performansıyla büyük övgü aldı. Türkiye'nin konuştuğu adam haline gelen milli eldiven kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayakta alkışlandı

HABER I İrem ÖZYILMAZ I

ATAKLARA GEÇİT VERMEDİ

Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin Beşiktaş maçında yaptığı kurtarışlarla yine adından söz ettirdi. Milli eldiven maçta iki gol yemesine rağmen Siyah Beyazlı forvet oyuncularının ataklarına geçit vermedi. Harun Tekin karşılaşmanın ilk yarısında Oğuzhan Özyakup'un sert şutunu uçarak, Negredo'nun karamboldaki vuruşunu da çizgi üzerinde ayaklarıyla kurtardı. Harun Tekin başarılı performansını ikinci yarıda da sürdürdü. Tercübeli eldiven hırslı davranışlarıyla da takım arkadaşlarını ateşlemeye ve motive etmeye çalıştı.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Beşiktaşlı Lens'le kale sahasının önünde karşı karşıya kalan milli eldiven burada da yine açısını iyi kapattı ve ayaklarıyla topu uzaklaştırdı. Vagner Love'un kafayla yere çarptırarak yaptığı vuruşta da klasını konuşturan Harun Tekin taraftarların ayakta alkışlarıyla stadı terk etti. Sosyal medyada da taraftarların övgü dolu yorumlarını aldı. Harun Tekin kendi kişisel paylaşım hesabından taraftarlara, "Müthiş desteğiniz için teşekkürler, Her zaman daha iyi olabilmek için savaşacağız" sözleriyle teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.