Hava Durumu

Aybaba'nın yüzü gülüyor

Badji transferinin bitmesi ve Titi'nin kampa katılması deneyimli teknik adamı fazlasıyla mutlu etti. Belirsizliklerin bir kısmının ortadan kalkması Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın keyfini yerine getirdi. Deneyimli çalıştırıcı Afyon'da ilk kez objektiflere gülen yüzünü gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aybaba'nın yüzü gülüyor

OYUNCULARIYLA ŞAKALAŞTI

Bursaspor'un Afyon kampında 4'üncü gün geride kalırken, teknik direktör Samet Aybaba ilk kez objektiflere gülen yüzünü gösterdi. Kamp başladığında hem parasal konular hem de Stephane Badji'nin transferindeki belirsizlik nedeniyle sıkıntı içindeki deneyimli teknik adamın dün neşesi yerine geldi. Titi'nin de kampa katılmasıyla iyice keyiflenen Aybaba sık sık oyuncularla şakalaştı.

SİZDEN İSTEDİĞİM İŞTE BU

Futbolcularını motive etmeye çalışan Samet Aybaba, hemen her oyuncusuyla verilen su molalarında birebir iletişim kurdu. Yeşil Beyazlılar'a yapmaları gerekenleri esprili bir dille anlatan deneyimli teknik adam, sıcak hava altında gerçekleştirilen yorucu antrenmanın oyuncular üzerinde yarattığı sıkıntıyı gidermeye çalıştı. Aybaba, futbolcularını 'Sizden istediğim bu. Bravo beyler' sözleriyle motive etti.

Ve Titi kampa katıldı

Sezonun bitmesiyle birlikte özellikle transfer döneminde adı birçok kulüple anılan, hakkında parasını alamadığı için serbest kalacağı yönünde haberler çıkan Titi Bursaspor'un Afyon kampına katıldı. Ülkesi Brezilya'dayken üç gün önce alacağının bir kısmı hesabına yatırılan ve dün de Bursa'ya ayak basan tecrübeli futbolcu önce sağlık kontrolünden geçti, ardından da başkan Ali Ay'la kısa süren bir görüşme gerçekleştirdi. Titi'nin bu toplantıda 'Bu sezon daha fazla sorumluluk alacağım. Bana güvenin' dediği öğrenildi.

Berat Jonathan forma istiyor

BUrsaspor'un genç isimlerinden Berat Jonathan Ustabaşı Afyon kampında teknik direktör Samet Aybaba'nın gözüne girmek için büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Geçen sezonu Yeşil Bursa'da geçiren ve sakatlıklarla boğuşan Berat Jonathan Ustabaşı antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor.

Ali Ay bugün Afyon'da

Bursaspor Başkanı Ali Ay bugün Afyon kampına katılacak. Ali Ay'ın beraberindeki yöneticilerle birlikte hafta sonunu Afyon'da geçireceği öğrenildi. Başkan Ali Ay Afyon'da kalacağı süre içinde teknik direktör Samet Aybaba ile transfer konuları ve takım hakkında yapacağı toplantılarla durum tespitinde bulunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.