Hava Durumu

Aytaç Kara'dan camiaya birlik mesajı

Aytaç Kara Antalyaspor maçını kazandıklarını ancak bu karşılaşmanın geride kaldığını söyledi. Tecrübeli futbolcu Göztepe karşısında galibiyete birlikte hareket ederek ulaşacaklarını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2019 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aytaç Kara'dan camiaya birlik mesajı

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Aytaç Kara takım olarak Antalyaspor karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşamalarına rağmen işlerinin bitmesi için önlerinde iki kritik maçın olduğunu söyledi. Aytaç, "Bu galibiyet bizim için çok geç oldu. Bunu daha önceden hak ediyorduk. Çok zor ve önemli bir maç olacağını bili-yorduk. Takımımızda çok fazla genç oyuncu var. Onların da yüreğine sağlık. Gerçekten çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Onların da bu yükü kaldırması çok önemli bir şey. Hepsine teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarıma, oynayan oynamayan herkese teknik ekibe, hocamıza her zaman bizimle birlikte olan ve her yerde bizimle birlikte olan taraftarımıza, sizlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Camia olarak kalan iki maçta birlikte hareket etmeleri gerektiğine vurgu yapan Aytaç Kara, "Artık son iki hafta kaldı. Hep birlikte olmamız lazım. Tek yumruk, tek vücut olmamız lazım. Şu an hak ettiğimiz yerde olmadığımızı biliyoruz. Zorlu bir süreçten geçi-yoruz. Taraftarımızın da ne kadar sitemli olduğunun farkındayız. Bu zorlu süreçten çıkacağız. Ondan sonra bu camiayı hak ettiği yere getireceğiz. Göztepe karşılaşması bu karşılaşmadan çok daha zor. Göztepe de iyi kapanan bir takım. Bizim de kapanan takımlara karşı bir sıkıntımız var. Her zaman rakipten daha fazla mücadele edeceksin. Daha fazla koşacaksın. Bugün yaptığımız gibi daha fazla üstüne koyarak haftaya da devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.