Hava Durumu

Aytaç Kara: Kimseden korkmuyoruz!

Aytaç Kara bu sezon şanssızlıkların yakalarını bir türlü bırakmadığını belirterek, "Puan sıralaması birbirine çok yakın. Fikstüre baktığımızda benim hiçbir zaman hiçbir rakibe karşı korkum yok. Sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2019 07:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2019 07:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aytaç Kara: Kimseden korkmuyoruz!

Destek için teşekkürler

Bursasporlu Aytaç Kara yayıncı kuruluşa verdiği röportajda gündeme dair açıklamalarda bulundu. bu sezon ummadıkları bir şekilde şanssız bir dönem yaşadıklarını belirten tecrübeli futbolcu verdikleri destekten dolayı taraftara teşekkür etti. Aytaç Kara, "Bu takımın bir oyuncusu olarak taraftarımıza gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. Çok genç bir kadromuz var. Gençlerimiz kötü durumlarda etkilenebilirler. Ama taraftarımız hiçbir zaman bize kötü bir durum yaşatmadı. Tam tersi bize hep destek oldular. Kalan 8 haftada elimizden gelenin en iyisini yapmak için çok çalışıyoruz. Bundan emin olsunlar. Hep birlikte bu takımı daha üst sıralara taşıyacağız. Ben herkese bizlere destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha fazla güleceğimiz günleri yaşayacağımıza söz verebilirim." dedi.

Puanlar yakın

Sezon sonunda sıkıntı yaşamayacaklarını belirten tecrübeli futbolcu, "Puan sıralaması birbirine çok yakın. Galibiyet serisi yakalayabilen takım bir anda kendisini üst sıralarda bulabiliyor. Aynı şekilde iki-üç maç kaybedince de kendisini altta bulabiliyorsun. Uzun zamandır böyle bir tablo görmemiştim. Biz de bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Şanssızlıklarımız, sıkıntılarımız oldu. Ama şunun bilinmesini istiyorum; iki-üç maç arka arkaya kazanabilirsek üst sıralarda olacağız." ifadelerini kullandı. Aytaç Kara son olarak da "Biz kalan 8 haftaya maç maç bakıyoruz. Fikstür olarak baktığımızda benim hiçbir zaman hiçbir rakibe karşı korkum yok. Sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Sadece galibiyet serisi eksikliğimiz var. İki maç üst üste kazanırsak ilerleyen haftalarda çok daha farklı şeyler konuşuruz." diye konuştu.

Bomba gibi takım olacağız

"Şunun bilinmesini istiyordum; gerçekten tüm konsantrasyonumu Bursaspor'a vermiş durumdayım. Bu sezon tam istediğimiz gibi geçmedi ama seneye bomba bir takım olmak istiyoruz. Tekrar lige damga vurmak istiyoruz. Şu an Bursaspor'dan başka bir şey düşünmüyorum. Tabii ki yurtdışı hedefi her futbolcunun vardır. Ama ben şu an düşünmüyorum. Önümüzde inşallah güzel günler olur.

5 gol daha atardım

"Bursaspor'a gelirken hedefim kişisel değil, takımıma neler verebileceğimdi. Çünkü ben takımıma fayda sağlarsam takım da bana fayda sağlar düşüncesindeydim. Oynadığım her maçta takımıma en iyisini vermeye çalışıyorum. Bunu sadece gol, asist olarak değil, takım arkadaşlarıma yardım etmek, onların eksiklerini kapatmak olarak da değerlendirebilirsiniz. Bu sezon 5 golüm var ama belki de atabileceğim 5 golüm daha vardı. Yüzde yüz kaçırdığım gollerim oldu. İşte biz hep bu şanssızlıklarımızı kıramadık."

Kader böyleymiş

"Takım olarak ligin başından bu yana kötü oynadığımız maç sayısı iki ya da üçtür. Göze hoş gelen futbolumuz, iyi mücadelemiz var. Her maç birçok net pozisyo-na giriyoruz. Bu sezon son vuruşlarda çok büyük talihsizlikler yaşadık. Bunu atlatabilseydik şu an çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Biz de bunun farkındayız ancak bunu bir türlü kırama- dık. Umarım artık son 8 haftada bunları yeniden yaşamayız. Çünkü biz gerçekten çok farklı şeyleri konuşmak istiyorduk. Ama kader böyleymiş."

Kupa kaldırmak istiyorum

"Bursaspor gerçekten Türkiye'de çok önemli bir kulüp. Sonuçta 5 şampiyon takımdan biri Bursaspor. Bursa'nın her zaman havası, atmosferi farklıdır. Arkadaşlık, dostluk bir takımın en önemli silahıdır. Çünkü sahada her zaman arkadaşın için de mücadele edersin ki bu takıma ekstra katkı sağlar. Bizim şu ana kadar arkadaşlık yönünden hiçbir sıkıntımız olmadı. Hepimiz birbirimize bağlıyız. Bursaspor'un şampiyonluğu elde ettiği sezon da böyle bir ortamın olduğunu düşünüyorum. Konuştuğumuz ağabeylerimiz bize bu yönde söylemde bulunu-yorlar. O kadro neredeyse 7-24 birlikteymiş. Birlikte gezip, birlikte yemek yiyip, birlikte hareket ediyorlarmış. Bu gerçekten bir takım için çok önemli bir silah. Yan yana olmak, birbirini tanımak saha içinde çok önemli. Benim hayalim, hedefim tekrar insanlara o tarz mutluluklar yaşatmak. En kötü, bir Türkiye Kupası'nı kazandırmak istiyorum."

Gençler şansı değerlendirmeli

"Samet Hocamız gençler için çok önemli bir isim. Buna zaten hep gösteriyor. Türkiye'de yabancı sıralamasıyla ilgili bir kaos var. Herkes yabancı oyuncuyla ilgili sayının fazla olduğunu söylüyor ama kimsenin de genç oyunculara fazla şans verdiğini görmüyorum. Samet hocamız bunu bu sezon gösterdi. İsmi duyulmamış genç arkadaşlarımız bu sezon önemli maçlarda ilk 11'de oynadı. Önemli olan konuşmak değil, bunu uygulamak. Hocamız bunu uyguluyor. Ben de 18 yaşımda forma giydiğimde ağabeylerimin bana destek olması ekstra bir motive sağlıyordu. Ben de genç kardeşlerime elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Onlar da beni dinlemeye çalışıyorlar. Böyle de bir şans bulmuşken değerlendirmeleri lazım. Gençlerle aramız çok iyi. Onlar da bize saygı gösteriyorlar."

Biz de çok üzülüyoruz

"Kötü bir süreçten geçiyo-ruz. Biz de durumumuzun farkındayız. Taraftarımız şu kötü süreçte bile her zaman yanımızdalar. Onlar da bu takıma, camiaya sahip çıkıyorlar. Taraftarımız için söylenecek çok fazla bir şey yok zaten. Bunu tüm Türkiye zaten biliyor. Ben sadece taraftarımıza şunu söylemek istiyorum; onların üzüldüğü, onların sıkıldığı, onların mağdur olduğu kadar inanın biz de sıkıntılı durumdayız. Ben taraftarımıza bize verdikleri destek için yürekten teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.