Hava Durumu

Ayyıldız'dan BASKF çıkarması

Kırmızı Beyazlılar yeniden göreve seçilen Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti ve başarılar diledi. Kulüp Başkanı Mehmet Tecer, BASKF Başkanı Osman Kılıç'a plaket takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayyıldız'dan BASKF çıkarması

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 16 Ekim 2018 Salı günü gerçekleştirilen 18. Olağan Genel Kurul Toplasında yeniden göreve seçilen Başkan Osman Kılıç'ı Yıldırım Ayyıldızspor Kulübü ziyaret etti. BASKF'nin Altıparmak'taki genel merkezinde gerçekleşen ziyarete Kırmızı Beyazlıların Başkanı Mehmet Tecer, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, antrenörleri, Federasyon Genel Sekreteri Kenan Uyarlık, Bursa Amputegücü ve Yıldırım Ayyıldız-spor Onursal Başkanı Faruk Kuzu ile 19 Mayıs Gençlikspor Başkanı Zafer Akman da katılım gösterdi.

KAPILAR HERKESE AÇIK

Gerçekleşen ziyarette Yıldırım Ayyıldızspor kulübü, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna plaket takdim etti. Ziyarette konuşan Kırmızı Beyazlıların Başkanı Mehmet Tecer, "Başkanımız Osman Kılıç'a yeniden göreve seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulunduk. Bursa futbolunda yaşandığını bildiğimiz, gördüğümüz sorunları federasyonumuz ile paylaştık. Güzel bir ziyaret oldu. Kulübümüz adına Başkanımız Osman Kılıç'a başarılar diliyorum" dedi. BASKF Başkanı Osman Kılıç ise ziyaretlerinden dolayı Yıldırım Ayyıldızspor kulübüne teşekkür etti ve kapılarının tüm takımlara açık olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.