Hava Durumu

Ayyıldızspor'dan altyapı hamlesi

Kırmızı Beyazlılar futbol okulu için Tuncay Çelik'i de antrenör kadrosuna katarken Başkan Mehmet Tecer, "U-11 Yaş Ligi dahil olmak üzere bundan sonra tüm kategorilerde yer alacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2019 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayyıldızspor'dan altyapı hamlesi

Bursa'nın en köklü amatör kulüplerinden Yıldırım Ayyıldızspor'dan altyapı hamlesi geldi. Kırmızı Beyazlılar futbol okulunda mevcut antrenörler Erbay Kençtemur, Kemal Akar, Kenan Öner ve Mehmet Gıcıroğlu'nun yanına Tuncay Çelik'i de ekledi. Yaklaşık 100 öğrenci ile futbol okulunda 12 ay çalışmalarını sürdüren Yıldırım Ayyıldızspor'da böylelikle gençlere yönelim devam etti. Daha önce 1996 ve 2009 yıllarında genç takım ile 1997 ve 2010 yıllarında ise A takım ile 2. Küme'de şampiyon olma başarısı gösteren ekip, alt yaş kategorisinde yeni başarılar istiyor.

DOĞAL ŞAMPİYON ADAYI

Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulunan Yıldırım Ayyıldızspor'un başarılı başkanı Mehmet Tecer, "Geçtiğimiz sezon U-13, U-16, U-17 ve A takım ile liglerde mücadele ettik. Bu sezon U-11 olmak üzere tüm yaş liglerine katılacağız. Genç takımlarımız için şu anda Erbay Kençtemur, Kemal Akar, Kenan Öner, Mehmet Gıcıroğlu ve Tuncay Çelik olmak üzere 5 antrenörümüz oldu. Bütün arkadaşlara çok güveniyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren Yıldırım Ayyıldızspor tüm yaş liglerinde şampiyonluk adayı olacak" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.