Hava Durumu

Aziz'li Avustralya umudunu sürdürüyor

Samara Arena'da oynanan C Grubu 2. hafta maçında Kangurular, Danimarka ile 1-1 berabere kaldı ve bir üst tura çıkma şansını son maça taşıdı. Karşılaşmada goller Eriksen ve Jeninak'tan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz'li Avustralya umudunu sürdürüyor

"VAR" SİSTEMİ YİNE DEVREDE
Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nın 8. gününün ilk maçında C Grubu'nda yer alan Danimarka ile Avustralya karşı karşıya geldi. Samara Arena'da oynanan mücadelede Bursasporlu Aziz Behich 90 dakika forma giyerken maça Danimarka daha iyi başlayan taraf oldu. Kırmızı Beyazlılar henüz 7. dakikada Jorgensen'in güzel pasında Eriksen'in şık volesiyle 1-0 öne geçmeyi başardı. 37. dakikada yine "VAR" sistemi devreye girdi. Avustralya'nın atağında topun Danimarkalı Poulsen'in eline çarptığı tespit edildi ve Okyanusya temsilcisi penaltı kazandı. Topun başına geçen Mile Jedinak skoru 1-1'e getirdi. Bu gol ayrıca ilk yarının da skorunu tayin etti: 1-1.

SCHMEİCHEL'İ GEÇEMEDİLER
İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine Danimarka oldu. Kırmızı Beyazlılar 51. dakikada Jorgensen'in yoktan var ettiği pozisyonda Pione Sisto çok kötü bir vuruş yaptı ve mutlak gol kaçtı. Bu dakikadan sonra Avustralya daha iyi oynayan taraf olmaya başladı. Okyanusya temsilcisi 71. dakikada Aaron Mooy ile uzaktan kaleyi yokladı ancak top az farkla dışarıya çıktı. Avustralya 72'de bu kez daha

organizebir atakla Danimarka kalesine yüklenirken Tom Rogic son olarak şutu çekti ancak kaleci Schmeichel gole izin vermedi. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele 1-1 berabere sona erdi ve 2 takım da bir üst tura çıkma umudunu son maça taşıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.