Hava Durumu

Aziz Yıldırım'dan Kocaman'a şok sözler

Aziz Yıldırım’la yapılan transfer görüşmelerinde tecrübeli teknik adam “Mevkisinin en iyisi” dediği A.Madrid’in milli yıldızının alınmasını ısrarla istedi. Ancak maliyetinin yüksek olması nedeniyle Arda transferine onay vermeyen kulübün 1 numarasının Aykut Kocaman’a söylediği şu söz ipleri kopardı: “Oyuncuları aldırıyorsun ama fark yine 10 puan oluyor. Bu adamlar ne işe yarıyor?”

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2013 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2013 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aziz Yıldırım'dan Kocaman'a şok sözler

Fenerbahçe'de 2010-11 sezonunda Daum’dan koltuğu devralan ve 3 yıldır teknik direktörlük görevini yürüten Aykut Kocaman dün şok bir kararla istifa etti. 3 kulvarda şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile kapatan, 64 resmi maça çıkarak bu alanda rekor kıran sarı-lacivertlilerde tecrübeli teknik adamın bu kararı camiada şok etkisi yarattı.

TRANSFERDE ANLAŞMAZLIK

İddiaya göre Aykut Kocaman’ın bir daha geri dönmemek üzere aldığı istifa kararı, kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından ortaya çıktı.

İkili arasında gerçekleşen transfer zirvesinde Arda Turan yüzünden kavga çıktı. Kocaman hem mevkisinin en iyi oyuncularından hem de dünya çapında bir yıldız olması nedeniyle ısrarla Arda’nın alınmasını istedi. Yıldırım’ın ise maliyetinin yüksek olmasına dikkat çekip “Oyuncuları aldırıyorsun ama aradaki fark yine 10 puan oluyor. Bu adamlar ne işe yarıyor” şeklinde yanıt vermesi üzerine ipler koptu ve Aykut Kocaman istifa kararı aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.