Hava Durumu

Bahar Hastanesi, yılın annelerini ödüllendirdi

Bursa'da faaliyet gösteren Özel Bahar Hastanesi, Anneler Günü nedeniyle yılın annelerini ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2012 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2012 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahar Hastanesi, yılın annelerini ödüllendirdi
Bursa'da faaliyet gösteren Özel Bahar Hastanesi, Anneler Günü nedeniyle yılın annelerini ödüllendirdi. Hastanede doğum yapan anne adayları içinden seçilen ‘Yılın Annesi’ ile Bahar Hastanesi çalışanları arasından seçilen ‘Bahar Annesi’ne Başhekim Dr. Ömer Kurt tarafından plaket verildi.

Anneler günü nedeniyle bu yıl 15.’si gerçekleştirilen uygulama ile Arife Ergüven (38) 'Yılın Annesi', Zeynep Arık ise 'Bahar Annesi' seçildi.

Bahar Hastanesi'nde doğum yapan 4 bin 250 anne arasından seçilen Arife Ergüven, annelik duygusu için gösterdiği azim ve fedakârlıktan dolayı 'Yılın Annesi' ödülüne layık görüldü.

'Bahar Annesi' seçilen Zeynep Arık ise kalp hastası evladı için gösterdiği gayretli tutumlarından dolayı plaketle ödüllendirildi.

Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kurt, ”Azimli bir şekilde tekrar anne olabilmek onurunu yaşamak için tüplerinizi bağlatmış olmanıza rağmen yeni bebeğinizi dünyaya getirdiniz. Göstermiş olduğunuz bu büyük azminizden dolayı 2012 yılında 'Yılın Annesi' olmaya layık görüldünüz. Bu davranışınızın tüm annelere örnek olmasını diler, hayatta başarılar dilerim.”

Yılın Annesi seçilen Arife Ergüven ise “Üç tüp bebek uygulamamız başarısız geçmişti. Dördüncüsünde yüzümüz güldü. Çocuğunu kaybetmiş bir anne olarak bize annelik duygusunu yaşatan Bahar Hastanesi ve doktorlarıma çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yılın Bahar Annesi Zeynep Arık ise şunları söyledi: ”Çocuğum kalp hastası ve kalp kapakçığı yok yakında da bir kalp ameliyatı olacak. Bahar Hastanesi'nde çalışan bir anne olarak kurumumun bana gösterdiği fedakâr tutumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.