Hava Durumu

Bahçeli ile ilgili bomba kulis!

MHP'li muhaliflerin parti tüzüğünü değiştirmek için kurultayı topladığı saatlerde Bahçeli'yle ilgili Ankara'yı sallayan kulis bilgileri dolaşmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli ile ilgili bomba kulis!
Eğer delege sayısı üçte iki çoğunluğu geçerse Genel Merkez'in kurultay için ilan ettiği 10 Temmuz tarihinde Bahçeli'nin muhaliflerin önünü açabileceği konuşuluyor.
 
BAHÇELİ ADAY OLMAYABİLİR...

Bahçeli kurultay toplanması için ilan usullerine uyulmadığını öne sürerek hukuka uygunluk vurgusu yapmış ve yeni bir mahkeme süreci başlatabileceğinin sinyalini vermişti. Ancak bugün kulislerde konuşulanlar yeni bir gelişmenin de olabileceğini gündeme getirdi. Eğer delege sayısı üçte iki çoğunluğu geçerse Genel Merkez'in kurultay için ilan ettiği 10 Temmuz tarihinde Bahçeli'nin muhaliflerin önünü açabileceği konuşuluyor. Bu kulis bilgisine Genel Merkez kaynaklı bir yorum henüz yapılmadı.
 
BAHÇELİ "KURULTAY YASAL DEĞİL" DEMİŞTİ
 

Yargıtay kararının ardından Çağrı Heyeti, olağanüstü kurultayın bugün toplanması kararı almıştı. Muhalifler hazırlıklarını tamamladı. Genel Başkan Devlet Bahçeli ise bir kez daha kurultayın yasal olmadığını söyledi. Yazılı açıklama yapan Bahçeli, siyasi partiler yasasına göre büyük kurultayın Ankara İl Merkezi'nde toplanması gerektiğini savundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.