Hava Durumu

BAİA Bursa fark yaratıyor

Üstün hizmet anlayışı ile yerli ve yabancı turistlerin bir numaralı tercihi, önemli etkinliklerin de adresi olan Baia Bursa Hotel, bundan böyle ayrıcalıklı hizmetlerini BALKANTÜRKSİAD'ın üyeleri ve misafirleri ile de buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BAİA Bursa fark yaratıyor

HABER I Burcu SEKMEN I

BURSA'NIN MARKASI

Sönmez Holding iştiraklerinden Baia Bursa Hotel, Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) ile protokol imzaladı. Baia Bursa Hotel Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Özçobanlar koordinasyonunda imzalanan protokol neticesinde BALKANTÜRKSİAD'ın üyeleri ve misafirlerine TSE belgesine sahip olan Baia Bursa Hotel hizmet verecek.
BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Süleyman İnan'ın katıldığı imza töreninde ev sahibi olarak ilk konuşmayı yapan Baia Bursa Hotel Genel Müdürü Burak Özgün, "Bursa'da doğan ve Bursa'nın markası haline Baia Oteller zincirinin böylesine değerli bir sivil toplum kuruluşu olan BALKANTÜRKSİAD ile imzalayacağı protokolün iş dünyasının yanı sıra otelimiz ve şehir turizmine büyük katkı sağlamasını hedefliyoruz" dedi.

KALİTELİ HİZMET

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ise, 5. yıldızını almaya hazırlanan Baia Bursa Hotel'in nitelikli hizmetlerinden her zaman memnun kaldıklarını ifade ederek, "BALKANTÜRKSİAD'ın kurucu üyeleri arasında yer alan Celal Sönmez ile üyelerimiz arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi üzerine sık sık konuşuyorduk. Camiamızda hem sosyal hem ticari ilişkilerin gelişmesine vesile olacak olan bu anlaşmay-la kaliteli hizmet alacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.