Hava Durumu

Bakan Faruk Çelik 'Orta Akıl' toplantısına katıldı

Bursa'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında, Marmara Bölgesi Bölgesel Bakanlık Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl toplantısı düzenlendi. Bakan Çelik, "Bakanlık olarak göreve geldiğimiz günden bugüne planlı, programlı, geleceğe dönük yapacağımız çalışmaları değerlendireceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2016 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2016 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Faruk Çelik 'Orta Akıl' toplantısına katıldı
Tarım politika ve uygulamalarının bakanlık çalışanları ve tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla 7 ayrı bölgede düzenlenen bölgesel ortak akıl toplantılarının ikincisi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik başkanlığında Bursa'da gerçekleştirildi. Çelik Palas Otel'de düzenlenen ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı öncesi açıklama yapana Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik şunları söyledi:

"Bakanlık olarak göreve geldiğimiz günden bugüne planlı, programlı, geleceğe dönük yapacağımız çalışmaları değerlendireceğiz. Bölge toplantılarının ilkini, iki hafta önce Şanlıurfa'da gerçekleştirmiş ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerimizin tüm gıda tarım ve hayvancılık ile ilgili sivil örgütleri temsilcileri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı teşkilatlarımızın, il ve ilçe müdürlerimizin katıldığı son derece verimli bir toplantıyı gerçekleştirmiştik. İkincisini ise Bursa'da yapıyoruz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.