Hava Durumu

Bakanlar Kurulu sonrasında kritik açıklamalar

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Suriye tarafından atılan IŞİD roketlerinin hedefi olan Kilis'te, ilave ek tedbirler alınacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakanlar Kurulu sonrasında kritik açıklamalar
Başbakan Yardımcısı ve  Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş,  Bakanlar Kurulutoplantısı sonrasında kameralar karşısına geçti. Kurtulmuş, "  Kilis'te ilk planda 5 milyon lira valiliğin emrine verilecek. Sosyal destek programları uygulanacak. İlave sağlık personeli de  Kilis'e gönderilecek. Zırhlı ambulanslar  Kilis'e gönderilerek hizmete başlayacak." dedi.

"HER TÜRLÜ TEDBİRLER ALINACAK"

Toplantıda  Kilis'e yönelik roketli saldırıların ele alındığını söyleyen Kurtulmuş, şunları söyledi:

"18 Ocak'tan bu yana 17 kişi hayatını kaybetti. Bu ateşlenen roketler seyyar katyuşa roketleridir. Bu seyyar roketler anında tespit edilerek imha edilmiştir. TSK seyyar mevzileri yerle bir ediyor.

Bakanlar Kurulu'nda  Kilis'teki son durumu ele aldık. İlave askeri tedbirler görüşüldü. Ekonomik destekleri de ele aldık. İlk planda 5 milyon lira valiliğin emrine verilecek. Sosyal destek programları uygulanacak. İlave sağlık personeli de  Kilis'e gönderilecek. Zırhlı ambulanslar  Kilis'e gönderilerek hizmete başlayacak.  

Türkiye kendi ulusal güvenliğini korumak için her türlü tedbiri alacak güce sahiptir.

Türkiye kendi sınırlarını korumak için TSK sınıra ilave tedbirlerini almaktadır. Bunların bir kısmı uluslararası camia ile yapılacak işlerdir."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.