Hava Durumu

Balkabağım'da 'sergi' heyecanı

Eğitimde başarılı ve donanımlı bireyler yetiş-tirmeyi ilke edinen Özel Balkabağım Anaokulu, öğrencilerinin yıl sonu çalışmalarından oluşan resim sergisini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2018 07:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2018 07:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Balkabağım'da 'sergi' heyecanı

MİNİK SANATÇILAR...
Temmuz 2011 itibariyle eğitim hayatına başlayan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan Özel Balkabağım Anaokulu, 2-6 yaş arası çocukların eğitim ve gelişim hayatına katkı sunmaya devam ediyor. Sevgi, saygı ve şefkat ortamında eğitimi destekleyici yaklaşımları esas alan Özel Balkabağım Anaokulu'nda, çocukların potansiyellerine ve yaş dönemlerine uygun çevre koşulları yaratılarak gelişmeleri sağlanıyor.
Bu kapsamda etkinliklerine hız kesmeden devam eden Özel Balkabağım Anaokulu, minik öğrencilerinin yıl sonu çalışmalarından oluşan resim sergisini Zafer Plaza'da ziyaretçilerin beğenisine sundu.

"EN BÜYÜK MUTLULUK"
Birbirinden renkli çizgilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kendilerine özgü duygularla kağıda yansıtan minikler, eserlerini velileri ile paylaşmanın heyecanını yaşadı. Sergiye yoğun katılım gösteren veliler ise, çocuklarının çalışmaları karşısında duygularını gizleyemedi.

Çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Özel Balkabağım Anaokulu Müdürü Almıla Masatlı Özgün, "Milli değerlerimizin anlam ve önemini daha iyi anlamak ve bu duyguları yaptığımız resimlerle topluma yansıtmak bizim için en büyük mutluluktur. Cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımızın başarılarının sürmesini dileriz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.