Hava Durumu

Başkan Aktaş projelerini AS TV ekranında paylaştı

Mart Pazar günü görkemli bir lansmanla projelerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir başkan adayı Alinur Aktaş, proje detaylarını da AS TV'den paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2019 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2019 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş projelerini AS TV ekranında paylaştı

HABER I Ayşegül SEVER

Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Başkanı Adayı Alinur Aktaş, 3 Mart Pazar günü yeni dönem projelerini açıkladıktan sonra AS TV'de projelerin detaylarını paylaştı. Başkan Aktaş'ı Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ve AS TV ve Bursa Hakimiyet Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı. Başkan Aktaş hazırladıkları her projenin maliyetinin hesaplandığını ve finansal sıkıntı olmadığını söyledi. Seçim atmosferini değerlendiren Başkan Aktaş, sahada Cumhur İttifakı adayı olarak gezdiğini ve vatandaşla bire bir temas kurduklarını söyledi. Aktaş, "Yerel seçime hızla gidiyoruz. Çok güzel ve hızlı süreç bizi bekliyor. 16 ay kala göreve geldim. Bir taraftan acil eylem planı uygularken bir tarafta kurduğumuz 12 kişilik proje ekibiyle bir yol haritası belirledim. Biraz farklı bir seçim kampanya süreci yaşıyoruz. Bayraklar, gürültü kirliliği yok. Bunlar geciken çalışmalardı. Yavaş yavaş saha ısınmaya başladı. 15 yıllık belediye başkanıyım. CHP'nin adayı ise 20 yıllık belediye başkanı. Muhakkak suretle vatandaş bir karara gidecek. Ben sahada Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adayı olarak geziyorum. Geçen hafta itibari ile farklı kollardan gezip vatandaşa derdimizi, yapmak istediklerimizi, yapamadıklarımızı anlatarak derdimizi anlatmak istiyoruz"dedi.

HİÇBİRİ ÇOCUKLUK HAYALİM DEĞİL

Hazırladıkları projelerinin sağlam temelli olmasına önem verdiklerini belirten Başkan Aktaş, vatandaşın taleplerini esas aldıklarını söyledi. Başkan Aktaş, "Ortaya konulan projelerin hiçbiri benim çocukluk hayalim olan projeler değil. Bunların tamamı vatandaşın bize ulaştırdığı istekler. 14 bin 260 kişiyle araştırma yaptık. Bu projelerin tamamı ölçekli yerinde tespit edilmiş projeler olarak hazırlandı. Bizim ayağı yere basan projelerimiz var. Finansman sorunumuz yok"şeklinde konuştu. Cumhur İttifakı'na verilen destekten dolayı MHP'lilere teşekkür eden Aktaş, Cumhur İttifakı'nın pazarlıkla kurulmadığını söyledi. Vatandaşın sandıkta en doğru kararı vereceğini belirten Aktaş, "MHP'li arkadaşlara teşekkür ederim. Pazarlıkla oluşmuş ittifak değil. karşı tarafta 2 parti var ama arkada 4-5 parti var. Vatandaşımız büyük fotoğrafa bakıyor. Şu an bir ekonomik kriz var ama bu dünyanın dört bir yanında yaşanıyor. Bunların hepsini vatandaşımız değerlendiriyor. Bu düşünce-lerle sandığa gidecek. Samimi dille kendimizi anlatıyoruz. Vatandaşımız en sağlıklı karara varacak. Çıkan kararın başımızın üstünde yeri vardır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.