Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan birlik beraberlik vurgusu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hemşehri ve kültür derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Aktaş'tan birlik beraberlik vurgusu

Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ve 41 derneğin temsilcilerinin katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verdi. Aktaş, "Bursa çok güzel bir şehir. Bursa'nın güzelliğine güzellik katan sadece tarımı, denizi, Uludağ'ı, tarihi, kültürel özellikleri değil, önemli özelliklerden biri de Bursa'nın farklı kültürleri bir arada yaşatan renkli çiçek bahçesi gibi oluşudur. Balkanlardan, Kafkaslardan, Anadolu'nun 80 ilinden Bursa'ya göçüp gelmiş insanlar var burada. Bu durum Bursa'nın zenginliğidir. Hep birlikte Bursa'yı daha iyiye ve güzele taşıyabiliriz" diye konuştu.

Bursa'daki derneklerin kültürel zenginliklerinin önemine işaret eden Başkan Aktaş, "Kimisi vakfı, kimisi derneği aracılığıyla, kimisi sanatıyla kimisi folkloru ile mehteriyle herkes bu şehre değer katıyor. Tek başına bir hiçiz, beraber güzeliz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Birbirimize destek olalım, sahip çıkalım. En çok ihtiyacımız olan, en önemli konu birlik ve beraberliğimiz" şeklinde konuştu.

Bursa'da uydu şehirler oluşturulması gerektiğini belirten Başkan Aktaş, ulaşımda ise hem vatandaşları hem de trafiği rahatlatacak toplu taşıma çözümleri üzerinde çalıştıklarını anlattı. Hemşehri ve kültür derneklerinin temsilcilerinden çalışmaları hakkında bilgi alıp sıkıntılarını dinleyen Başkan Aktaş, taleplerinin inceleneceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.