Hava Durumu

Başkan Ali Ay fikir değiştirdi: "İki transfer daha..."

Özlüce Tesisleri'ndeki bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Ali Ay ve teknik direktör Paul Le Guen camiaya mesaj verdi. Ali Ay, önceki günkü açıklamasının aksine iki transfer daha yapacaklarını söylerken, Fransız çalıştırıcı tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2017 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2017 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay fikir değiştirdi: "İki transfer daha..."

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Önceki gün sadece santrfora yöneleceklerini açıklayan Başkan Ali Ay fikir değiştirdi...

LE GUEN'E GÜVENİYORUZ

Bursaspor'da bayramlaşma dün Özlüce Tesisleri'nde yapıldı. Bayramlaşmaya Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra teknik heyet, A Takım oyuncuları, kurullarda görevli üyeler ve kulüp personeli katıldı. Yeşil Beyazlı futbolcular da Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törende birbirlerinin bayramını kutlarken, Başkan Ali Ay ile birlikte teknik direktör Paul Le Guen kamarelar karşısına geçerek bayram mesajı verdi. Başkan Ali Ay, tüm branşlarda başarılı bir sezonu geçirmek istediklerini söyledi. 'Teknik direktör Paul Le Guen'e güvenimiz sonsuz' diyen Ali Ay, toplam 8 transfer yaptıklarını 2 transfer daha yapmayı amaçladıklarını kaydetti.

ÖNEMİNİ BİLİYORUM

Bursaspor Başkanı Ali Ay sözlerini şöyle sürdürdü: "Bursaspor'un menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. Onun için kimse merak etmesin. Bu sene hakikaten iyi bir takım olduk. İnşallah sezon sonunda da başarı ile neticelendiririz. Önemli olan tabii ki sezon sonu. Tekrar herkesin bayramı kutlu olsun." Başkan Ali Ay'dan sonra söz alan teknik direktör Paul Le Guen de tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Fransız çalıştırıcı, "Hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Bunun sizler için ne anlama geldiğini biliyorum. Hatta oyuncularımıza da aileleriyle zaman geçirmesi adına ekstra bir gün izin verdim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.