Hava Durumu

Başkan Erdem'den Sönmez Medya ziyaretinde önemli açıklamalar

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Sönmez Medya'ya 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2019 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2019 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Erdem'den Sönmez Medya ziyaretinde önemli açıklamalar

HABER I Ayşegül SEVER

Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün, Bursa Hâkimiyet ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna'nın ağırladığı Başkan Turgay Erdem, seçim sürecinde tarafsız ve doğru habercilik ilkesini benimsediği, halka doğru bilgileri aktardığı için Sönmez Medya'ya teşekkürlerini iletti. AS TV ve Bursa Hâkimiyet ekibinin sorularını yanıtlayan Başkan Erdem, Nilüfer'de ilk önceliğin çocuklar olduğunu söyledi. Emlak vergisi değişikliğinden dolayı organize sanayiye dönüşen alanlardan 30 milyon TL'lik ek gelir kaybının olduğunun ifade eden Başkan Erdem, kaybolan gelirin yerine bütçeyi denkleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile son dönemde arasının açık olduğuna dair çıkan haberlere yanıt veren Başkan Erdem, hiçbir problemin olmadığını ve kimsenin işten çıkarılmadığını ifade etti.

AKTAŞ İLE ORTAK ÇALIŞACAĞIZ

Nilüfer'in nüfusunun 2035 yılında 975 bin olacağının öngörülmesinden dolayı hazırlık yaptıklarını ve altyapı oluşturduklarını söyleyen Başkan Erdem, yanlış planlama örneği olarak Osmangazi ve Yıldırım'ı işaret etti. Seçimler sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yaptığı ziyaretin detaylarından bahseden Başkan Erdem, Aktaş ile herhangi bir problem yaşamayacaklarına inandığını söyledi ve uyum içersinde çalışacaklarını ifade etti. Erdem ayrıca,Nilüfer'de yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntısında Büyükşehir ile karşılıklı görüştüklerini ve mağdur olanlar için ortak çalışma kararı aldıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.