Hava Durumu

Başkan Işık'tan engellilere jest

Bursa'nın Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla engellileri sevindirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Işık'tan engellilere jest

Engelli Ahmet Doğan'ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Mustafa Işık, genci koltuğuna oturtarak sohbet etti. Ahmet Doğan'ın yaşadığı Yenidoğan Mahallesi'ne park talebi üzerine, daha önceden planlamaları yapılan parkın startı verildi.

Yenidoğan Parkı'ndaki çalışmaları inceleyen Başkan Mustafa Işık, "Farklılıklarımızla hepimiz öncelikle insanız. Down sendromluların sevgileri sonsuz, saf ve gerçektir. Sizi karşılıksız severler ve size gerçekten sevmenin ne kadar anlamlı ve güzel bir duygu olduğunu hatırlatırlar. Onların gözünden hayat daha renkli ve daha eğlencelidir " dedi.

Gürsu Belediyesi engelleri ortadan kaldırabilmek için çalışmalarını şekilde sürdürüyor. "Ben de varım" ve "Erişilebilir Gürsu" projeleri ile kamu kurumlarının engellilerin kullanımına uygun hale getirilmesi yönünde çalışmalar yapan Gürsu Belediyesi, Engelsiz Parkı ve akülü araçlar için oluşturulan şarj istasyonlarıyla engelleri ortadan kaldırıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.