Hava Durumu

Başkan müjdeyi verdi! Festivale gelene ev hediye

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, 9-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Etnospor Kültür Festivali'ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına TOKİ konutlarından hediye edeceğini belitti.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan müjdeyi verdi! Festivale gelene ev hediye

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz, ekonomimizin büyük şirketlerine ortak olma fırsatı sunacağız, bunun altyapısını hazır etmiş olacağız. Hedefimiz, en az gelen konuklara hediyelerle, sermaye piyasaları ürünleriyle tanışma fırsatı vermek." dedi.

"GELEN KONUKLARA EV HEDİYE EDİLECEK"

Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Belki de Etnospor Kültür Festivali'ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz, ekonomimizin büyük şirketlerine ortak olma fırsatı sunacağız, bunun altyapısını hazır etmiş olacağız. Hedefimiz, en az gelen konuklara hediyelerle, sermaye piyasaları ürünleriyle tanışma fırsatı vermek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.