Hava Durumu

Başkan Türkyılmaz: Peşkeş çektirmem

Basın toplantısı düzenleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kimse Mudanyaspor’un üzerinden rant sağlayamaz. Kimsenin Mudanyaspor’u kapatmaya gücü yetmez. Mudanyaspor Mudanya’nın kulübüdür” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 05:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 05:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Türkyılmaz: Peşkeş çektirmem
Mudanyaspor’a yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle Yıldırım Belediyesi’nin sponsorluğunda Yıldırım Belediyesi Mudanyaspor ismiyle mücadele edecek olmasıyla ilgili Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan açıklama geldi. Başkan Türkyılmaz, başkanvekilleri ve spor kamuoyu temsilcileriyle basın toplantısı düzenledi. İlçe halkının tepkisi olduğunu belirten Türkyılmaz, “Mudanyaspor’u kimseye peşkeş çektirmem” dedi. Konunun iki gündür gerek sosyal medyayı gerekse Mudanya halkını meşgul ettiğini hatırlatan Hayri Türkyılmaz, imza kampanyası düzenlediklerini açıkladı. 

EDEBALİ’NİN ARAMASINI BEKLERDİM

Türkyılmaz, “Üyelerden imza toplayarak acil olarak genel kurul yapmaya ve kulübe tertemiz bir şekilde yönetim kurmaya karar verdik. Kimse Mudanyaspor’un üzerinden rant sağlayamaz. Kimsenin Mudanyaspor’u kapatmaya gücü yetmez. Mudanyaspor’ u bu duruma düşürenler Mudanya sokaklarında dolaşamayacaklar. Tekrar söylüyorum Mudanyaspor Mudanya’nın kulübüdür. Kimseye peşkeş çektirmem” dedi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ayrıca “Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin beni nezaketen aramasını beklerdim” diye konuştu. 



Hukukçularımız inceliyor

Bursa Hakimiyet’in sorularını yanıtlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de konuya açıklık getirdi. Yıldırım Belediyespor Kulübü yöneticilerinin kendisine Mudanyaspor’da yaşanan sıkıntılardan bahsettiğini söyleyen Edebali, “Mudanyaspor Kulübü Başkanı yönetiminden yetki aldığını ve bunun karar defterine yazıldığını belirterek arkadaşlarımızla bir toplantı yaptı. İsim hakkı ve sponsorluk konusunda bir anlaşma sağladık. Fakat Mudanyasporlu yöneticiler bana ulaşarak kendilerinin böyle bir durumdan haberlerinin olmadığını söyleyince hukukçularımıza anlaşmayı yeniden gözden geçirmeleri talimatını verdim” dedi.  
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.