Hava Durumu

Başkent'te kuvvetli yağış!

Başkent'te 20.00'a kadar etkili olması beklenen kuvvetli yağış başladı. Kentin birçok noktasında yollarda su birikintileri oluştu, araçlar güçlükle ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkent'te kuvvetli yağış!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün saatler öncesinden ikazda bulunduğu Ankara'da kuvvetli yağış ve dolu etkisini göstermeye başladı. Bir çok noktada yollarda su birikintileri oluştu, araçlar güçlükle ilerliyor.

ARAÇLAR GÜÇLÜKLE SEYREDİYOR

Önceki yağışta araçta mahsur kalanların belediye ekiplerince kurtarıldığı Akay Altgeçidi'ni yine su bastı. Şu an itibari ile araçlar güçlükle seyrediyor.

ARAÇLARIN ÜZERİ HALI İLE ÖRTÜLDÜ

Keçiören'de Etlik Caddesinde ise vatandaşlar araçlarını dolu yağışından korumak için üstlerine halı ve karton koydu.

6 SAAT BOYUNCA ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ankarada saat 14.00 ile 20.00 arası yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiği duyurularak, vatandaşların tedbirli olması istendi.

Açıklama şöyle: "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Ankara'da yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Haberin fotoğrafları için TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.