Hava Durumu

BASKF Başkanı Osman Kılıç: Kongrede adayım

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar, yoğun katılımla geçtiğimiz gün Kültürpark Özgen'de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BASKF Başkanı Osman Kılıç: Kongrede adayım

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği geçtiğimiz akşam Kültürpark Özgen Çay Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Spor camiasının bir araya geldiği geceye Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi, Türkiye Amatör Spor Ku-lüpleri Konfederasyonu-İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bur-saspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Cumhur İttifakı milletvekili adayları, eski başkanlarımızdan Cemal Vardar, onursal başkan Ayhan Barışıcı, İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, taban birlikleri başkanları ile çok sayıda protokol davetlisi, antrenörler, sporcular, hakemler, basın mensupları, saha komiserleri ve aileleri katıldı.

Gecede ilk olarak konuşan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, "Öncelikle kardeşlik, barış ve manevi duyguların yoğun bir şekilde yaşandığı şu günlerde spor ailesiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gecemize katılan tüm başkan, yönetici, antrenör, sporcu, hakem, saha komiseri, gözlemci ve Bursamızın güzide basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bu yıl 6 binden fazla maç oynadık, oynattık. Hep birlikte bunu başardık. Bu sezon ayrıca 5 kategori yani U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 olmak üzere tüm yaşlarda 4'lü final oynama ve maksimum şampiyon çıkarma hedefi koyduk. Şu an %100 gidiyoruz. U-17'de de 4'lü finallere kalacağız. Hedefimize ulaşacağız. Ben son olarak önümüzdeki seçimlerde aday olmayacağımı iddia edenler var, onlara cevap vermek istiyorum. Hiç kimse merak etmesin ben yine Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde yeniden adayım" dedi.

"BURSA ÖZEL BİR ŞEHİR"
Gecede söz alan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu-İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez ise, "Bursa benim için çok özel bir şehir ve bu şehre çok özel alakam var. Bursa'da böyle bir toplantı olduğunu duyduğumuzda mutlu olduk ve katılım gösterdik. Bu güzel ortamı oluşturan tüm kulüp başkanlarına tüm paydaşlara bir spor adamı olarak şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'de yalnız futbolda 102500 tane futbol müsabakası yapılıyor bunun sadece 2640 tanesi profesyonel ligler. Diğerleri ise Iğdır'dan Edirne'ye, Adana'dan Samsun'a 100 bin civarında müsabaka oynanıyor. Amatör Federasyonlar olmasa bu 100 bin müsabaka oynatılamaz. Bunun için amatör kulüplerin amatör konfederasyonların son derece önemi var. Değerli başkanım Yıldırım Demirören'in ve sayın bakanımız Osman Aşkın Bak'ın da selamlarını iletiyorum"
diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.