Hava Durumu

Batalla bir yere GiTMEYECEK

Olympiakos’un Arjantinli yıldıza talip olduğu yönündeki haberlere Bursaspor Kulübü tepki gösterdi. Yeşil Beyazlılar’ın basın sözcüsü; “İsteyen istesin, bizim Batalla’dan vazgeçmemiz söz konusu değil” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2012 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2012 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla bir yere GiTMEYECEK

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Yunanistan ekibi Olympiakos’un Bursasporlu Pablo Batalla’ya talip olduğu yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Eren, Yeşil Beyazlı takımın yıldız futbolcusunun gösterdiği performansla tüm takımların dikkatini çektiğini söyledi. Selçuk Eren, “Pablo Batalla her teknik adamın kadrosunda görmek istediği kalitede bir futbolcu. Olympiakos ya da bir başka takım mutlaka talip olacaktır. Ama burada onların istemesinden çok, bizim sergilediğimiz tutuma dikkat edilmesi gerekir” dedi.
 

MÜMKÜN DEĞİL
Arjantinli futbolcunun Bursaspor için önemli bir futbolcu olduğunu sözlerine ekleyen Selçuk Eren; “Tribünlerin sevgilisi ve Bursaspor’u sırtlayacak yeteneğe sahip bir oyuncu. Bize gelen resmi bir teklif yok. Gelse bile koyduğumuz hedef doğrultusunda Pablo Batalla’yı gözden çıkarmamız söz konusu olamaz. Camiamızın bu konuda gönlünü ferah tutmasını diliyorum” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.