Hava Durumu

Batalla için jet yalanlama

Beşiktaş’ın Batalla’ya talip olduğu yönündeki haberlere Bursaspor’dan yalanlama gecikmedi. Çıkan haber yalanlanırken, Arjantinli futbolcuyla sözleşme uzatma konusunda yapılan görüşmelerin olumlu seyrettiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2013 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2013 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla için jet yalanlama

İstanbul medyasının Beşiktaş’ın Bursaspor’un süper bücürü Pablo Martin Batalla’yı renklerine katmak için girişimlere başlayacağı yönündeki haberine Bursaspor Kulübü’nden jet yalanlama geldi.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Yapılan haber, içeriği ve kurgusu ile baştan aşağı uydurma haberdir” denildi. Açıklamada ayrıca şu noktalara değinildi: “Pablo Martin Batalla’nın kulübümüz ile 2014 yılı sezon sonuna kadar sözleşmesi devam etmektedir. Sözleşmenin karşılıklı memnuniyet ve mutabakat ilkeleriyle uzatılması konusunda çalışmalarımızın son aşamaya kadar geldiğini, futbolcumuz, temsilcileri ve kulüp arasında görüşme takviminde hiçbir olumsuzluk bulunmadığını, bu tarz özel maksatlı ve uydurma haberlere yarınlarda da itibar edilmemesi hususunu, kamuoyumuza saygıyla arz ederiz”.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.